image

Actuele data

Opleidingen op basis van het Reiss Profile®

Het is een van de kernopdrachten van Reiss Profile® Europe B.V. om professionals op te leiden tot gecertificeerde Reiss Profile® Practioners-Masters. Er is een uitgebreid opleidingsprogramma beschikbaar. Naast de basisopleiding zijn er diverse vervolgcursussen.

In de basisopleiding Reiss Profile® Certified Practioner leert u om te werken met de individuele profielen en deze waardenvrij te presenteren en uit te leggen. In de vervolgcursussen is de kennis van deze basisopleiding een vereiste. Deze cursussen bouwen verder aan de eerder verkregen inzichten en kennis via thema's als Persoonlijke Groei, Teamontwikkeling, Communicatie, Loopbaanbegeleiding enzovoort.

Bent u HBO- of universitair opgeleid en heeft u interesse om vrijblijvend kennis te maken met het Reiss Profile®? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. 

Actuele data
Reiss Profile® Benelux B.V. organiseert de opleidingen in de Nederlandse taal. Voor de actuele data ga naar onze seminar finder voor ons opleidingsoverzicht.
Wij kunnen u momenteel de volgende opleidingen aanbieden:

  • RPP 02 Reiss Profile® Certified Practioner. Ingeroosterde trainingen: 18 en 19 februari 2016, 16 en 17 juni 2016, 6 en 7 oktober 2016, 8 en 9 december 2016.
  • RPP 04 Specialist Werving & Selectie met het Reiss Profile®. Ingeroosterde trainingen: 17 maart 2016, 15 september 2016 en 15 december 2016.
  • RPP 05 Specialist Loopbaanbegeleiding met het Reiss Profile®. Ingeroosterde trainingen: 21 april 2016 en 20 oktober 2016.
  • RPP 06 Specialist Teamontwikkeling met het Reiss Profile®. Ingeroosterde trainingen: 19 mei 2016 en 17 november 2016.
Meer informatie over de inhoud van deze opleidingen vindt u eveneens in het opleidingsoverzicht.

Naast de opleidingen in de Nederlandse taal verzorgt Reiss Profile® Europe B.V. trainingen in meerdere talen. Voor de exacte data verzoeken we u de landensites van onder andere Reiss Profile® Germany te bekijken of contact met ons op te nemen.

Maatwerk
Uiteraard verzorgen we daarnaast ook graag inhouse maatwerk en thematische opleidingen voor congruente groepen zoals management, trainers, licentiehouders en dergelijke. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Workshops
Gecertificeerde Reiss Profile® Masters maken gebruik van het Reiss Profile® bij hun training- en/of coaching werkzaamheden. Zij organiseren regelmatig interessante workshops. Voor de actuele data van workshops zie de websites van onze partners. 

Tijd voor de veranderkwestie
Bent u ook op zoek naar de essentie van uw werk? Chantalle Ermans en Jos Schmeitz roepen u op om in 2017 te investeren in uzelf.
Zij bieden een meerdaags programma aan dat onder andere bestaat uit het maken van een Reiss Profile® test, een evaluatiegesprek, een boeiende en leerzame dag met andere cursisten over de bedoeling van uw werk en tot slot een praktijkoefening met paarden waarbij u uw beïnvloedingsvaardigheden kunt inzetten en oefenen. Een onvergetelijke ervaring volgens eerdere deelnemers.
Interesse? Download hier de PDF voor meer informatie over deze training. Wilt u meer weten over De Verander Kwestie zie www.deveranderkwestie.nl.

Trainingen Persoonlijke groei  in binnen- en buitenland
Ziet u het als een uitdaging uw grenzen te verkennen om verder te groeien? Geef u dan op voor een van de trainingen van BLC Coaching en Training waarin de Reiss Profile® partners Nic Leenders en John Delnoy hun diensten aanbieden.
U kunt kiezen uit drie trainingen die helemaal gericht zijn op uw persoonlijke groei. De coaching is bijzonder effectief doordat zij gebruik maken van het Reiss Profile®.
Nic en John hebben ervaring met het creëren van een omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen.
Afhankelijk van uw wensen organiseren zij hun trainingen in Nederland of op buitenlandse locaties. 

Voor meer informatie over hun trainingen en/of inschrijven kunt u contact opnemen via info@bewustlevencoaching.nl of download hier de brochure Fit for the future.
Zie verder ook www.bewustlevencoaching.nl.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu