image

We zijn

We zijn

Peter Boltersdorf  

Peter BoltersdorfPeter Boltersdorf is binnen de Reiss Profile® Benelux organisatie verantwoordelijk voor de product ontwikkeling en werkt als Reiss Profile® Master Chiefinstructor (opleider). De gediplomeerde sportleraar die ook als trainer in de topsport succes had, maakte in 1990 de overstap naar beroepsmatige zelfstandigheid. Sindsdien is hij werkzaam als bedrijfsadviseur, trainer van werkgroepen en coach op het gebied van leidinggeven, motivatie en communicatie. Hij is lid van het Expert Panel for Industrial Innovation van de Europese Commissie. Sinds 2001 werkt hij intensief met het Reiss Profile®, waarvoor hij talrijke toepassingen en tools ontwikkelde. In 2005 richtte hij het Institut für das Reiss Profile® in Management und Leistungssport op.

drs. John Delnoy

John DelnoyJohn Delnoy is binnen de Reiss Profile® Benelux organisatie verantwoordelijk voor de algemene leiding en de marktontwikkeling. Tevens werkt hij als Reiss Profile® Master, vooral in de Benelux. Als management- en teamcoach adviseert hij cliënten in de landen van de Benelux, in Duitsland en in andere Europese landen. Met zijn onderneming voor bedrijfsadvisering Delnoy & Partners Organisatie Advies BV begeleidt de bedrijfseconoom sinds 2003 directies en (top) kader van diverse organisaties bij de organisatie-ontwikkeling en in veranderingsprocessen. Daarbij is hij gespecialiseerd op het gebied van algemeen management, financiën en IT. John Delnoy is bovendien lid van de Raad van Toezicht van Topsport Limburg die, als onderdeel van het Nederlands Olympisch Comité, nationale topsporters ondersteunt en stimuleert.

Samen met Thomas Staller vormen Boltersdorf  en Delnoy het management van de Reiss Profile® Europe B.V., die de exclusieve rechten bezit voor de inzet van het Reiss Profile® in geselecteerde landen in Europa. Een belangrijke opgave wordt gezien in het continue verder ontwikkelen van de mogelijkheden om de Reiss Profile® methodiek in te zetten, en in het ontsluiten van nieuwe toepassingsgebieden in heel Europa.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu