image

Steven Reiss overleden

Steven Reiss, emeritus hoogleraar aan de Ohio State University (USA) en oprichter van het Reiss Profile®, is op 28 oktober 2016 in zijn woonplaats Columbus, Ohio aan de gevolgen van een infectie overleden. Steven Reiss is 69 jaar oud geworden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Maggi en zijn zoons Michael en Ben en hun families.

Steven Reiss was voor het Reiss Profile® Europe B.V. en voor allen die professioneel werkten met zijn levenswerk, het Reiss Profile®, een grote inspiratiebron.Met zijn consequent geïndividualiseerde visie op mensen en datgene wat hen intrinsiek motiveert, was hij bovendien pionier voor een manier van denken die vandaag in onze samenleving steeds belangrijker wordt. Het rekening houden met individuele behoeften bij het verklaren van motivaties en gedrag lijkt ons vandaag de dag vanzelfsprekend, maar is echter ook een gevolg van het onderzoek van Steven Reiss. Wij hebben groot respect voor dit levensdoel.

Het werk van Steven Reiss’ IDS Publishing Corporation wordt voortgezet door zijn vrouw Maggi Reiss die het bedrijf al samen met hem leidde. Reiss Profile® Europe B.V. is tot eind juni 2017 licentiehouder voor de Benelux, Duitsland en andere Europese landen. Voor vragen over de opvolging kunt u zich rechtstreeks wenden tot John Delnoy, CEO Reiss Profile® Europe B.V.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu