image

Het Reiss Profile® en demografische veranderingen

 

Aanmelding vijfde Europese Masterbijeenkomst op 27 juni 2014 in Keulen

Op vrijdag 27 juni 2014 vindt voor de vijfde keer de Reiss Profile® Europe Masterbijeenkomst plaats. Locatie: KOMED, het evenementencentrum op het Mediapark in Keulen. Reiss Profile® Europe nodigt al haar Masters en Instructeurs uit om deel te nemen aan het interessante programma van presentaties en workshops.

De hoofdthema’s zijn deze keer de demografische veranderingen en hoe het Reiss Profile® het verschil kan maken voor bedrijven in de aanpak van het tekort aan geschoolde arbeidskrachten.
We starten vrijdagmorgen met een vroeg netwerkontbijt waarbij de hoofdpunten en de discussies worden geïntroduceerd. Vervolgens staan meerdere presentaties met interessante sprekers op het programma. De middag is gewijd aan het uitwisselen van ervaringen met het Reiss Profile® in combinatie met andere methoden.


Meldt u snel aan want voor de eerste 75 deelnemers geldt een vroegboek prijs van 120 Euro (excl. BTW). U vindt het programma op Amiando Portal. (http://de.amiando.com/reissprofilemastertreffen2014.html)
Via deze link kunt u zich ook aanmelden.


De organisatoren Peter Boltersdorf, Tom Staller en John Delnoy verheugen zich op interessante gesprekken en wederzijdse inspiratie voor het toepassen van het Reiss Profile® in de praktijk.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu