image
 • image

  Felicitaties Reiss Profile« Benelux voor voetbalsters Nederlands elftal

  Door Doesum van Anke 07-12-2014 22:38:27

  Oranje leeuwinnen naar WK voetbal 2015

  De voetbalsters van Oranje hebben donderdag 27 november 2014 een knappe prestatie geleverd door zich te plaatsen voor het WK voetbal 2015 in Canada. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een Nederlands damesvoetbalelftal deelneemt aan een wereldkampioenschap. Reiss Profile® Benelux B.V. feliciteert bondscoach Roger Reijners en zijn damesteam met dit geweldige resultaat.

  Bij zijn aanstelling als bondscoach in november 2010 kon Reijners meteen aan de bak met de ambitieuze doelstellingen van de KNVB. Na de goede resultaten op het EK 2009 was het aan de Limburgse oefenmeester om het Nederlands vrouwenelftal klaar te stomen voor de toekomst.  De ambitie was duidelijk: deelnemen aan en goed presteren op het EK 2013, het WK 2015 en de Olympische Spelen in 2016.

  Voor zijn overstap naar de voetbalbond was Reijners manager technische zaken bij voetbalclub Fortuna Sittard. Bij deze eerstedivisionist heeft hij samengewerkt met Peter Boltersdorf, sportcoach en Reiss Profile® Master. De goede resultaten van deze samenwerking waren voor de Limburgse oefenmeester aanleiding een samenwerkingsverband aan te gaan met Reiss Profile® Benelux B.V. om de ambitieuze doelstellingen van de KNVB te kunnen realiseren. De inzichten die Roger Reijners heeft gekregen van het Reiss Profile® over het werken met intrinsieke motivatie en persoonlijke drijfveren hoopt hij weer succesvol te kunnen gebruiken in Canada.

  Een trotse Roger Reijners noemt de plaatsing voor het WK een volgende stap in de verbetering van het vrouwenvoetbal in Nederland: “We hebben sinds 2009 een aantal mijlpalen gehaald. Het is belangrijk om door te blijven ontwikkelen en dat wil dit team ook.  De vrouwen willen steeds beter worden. Er zit zoveel progressie in. Sinds begin dit jaar hebben we echt stappen gemaakt!” 

  Oranje leeuwinnen

  Roger Reijners

   

   


Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu